Журналісти «Провокатора» дізналися, яку свиню можуть підсунути українським покупцям виробники м’яса, і як в океані підробок вибрати свіже і насправді натуральне.
Будь-яке м’ясо на вашому столі колись хрюкало, мукало або мекало. Та якби самі тварини знали, що з них робитимуть, то, мабуть, добровільно пішли б на бійню одразу після народження.
М’ясо – другий за важливістю після материнського молока продукт. У ньому міститься особливий білок із незамінними для людини амінокислотами, запасати які організм не може. Але купуючи реанімоване або наколоте м’ясо, ви самі підставляєте себе під удар!
Якою мовою мукала корова, поки не потрапила на прилавки наших супермаркетів? Як зіпсовані м’ясні делікатеси впливають на здоров’я людини, та як, уникнувши ризику отруєння, обрати по-справжньому свіже м’ясо?
Відповіді на ці та інші питання – вже цієї суботи о 12:15 в оновленому «Провокаторі» на ICTV!